Verbouwen Den Bosch

U heeft vast wel eens gehoord van de uitdrukking "my home is my castle": uw huis is uw eigen paleis(je). Een huis voldoet bij aankoop zelden volledig aan uw wensen. Verbouwen is meestal nodig, omdat de keuken is verouderd, de badkamer of wc niet naar uw smaak is of omdat het huis gemoderniseerd dient te worden. Zoekt u voor verbouwen Den Bosch en omgeving af voor een betrouwbaar, vakkundig bedrijf? Dan is Betucom Bouw precies wat u zoekt.

Verbouwen Den Bosch: vergroot het woonoppervlak

Verbouwen doet u vooral om uw woonplezier te verhogen. Het wil niet zeggen dat de verbouwing tot meerwaarde van uw woning leidt. De meerwaarde geldt wanneer de wooninhoud en het woonoppervlak toenemen. Een dakkapel is hier een goed voorbeeld van. In verhouding is het rendement hier het hoogst: een relatief niet te grote investering die extra veel ruimte oplevert. Isoleert u de zolder bovendien goed, dan maakt dat uw huis ook meer waard.

Een aan- of uitbouw levert ook meer woonoppervlak op, maar is meestal duur om te realiseren. Bovendien gaat deze uitbreiding ten koste van uw tuin. Verbouwen Den Bosch is een slechte investering wanneer u dure materialen koopt en die vervolgens zelf ondeskundig en slordig plaatst. Vervangt u een moderne keuken, dan heeft u enigszins waardevermeerdering, alleen is die maximaal 50% van de kosten van de investering in de nieuwe keuken.

Verbouwen Den Bosch

Het is ons specialisme om werk en verbouwen Den Bosch aan te nemen van particulieren. Wij gaan zeer flexibel en met aandacht voor uw persoonlijke wensen aan de slag. Een persoonlijk gesprek voor aanvang van verbouwen Den Bosch is wat ons betreft een belangrijke service. Voor verbouwen Den Bosch werken wij nauw samen met gerenommeerde metselaars, loodgieters, stukadoors enzovoorts. Op die manier kunnen wij vakwerk garanderen.

Voor verbouwen Den Bosch door Betucom kunt u denken aan een nieuwe badkamer, een ander toilet, een gemoderniseerde keuken, een metamorfose voor de zolder, gevelbekleding of de verbouwing van de complete woning. U kunt bij ons terecht om uw woonwensen te laten realiseren.

Verbouwen Den Bosch | Betucom Bouw

Verbouwen Den Bosch totaal geregeld

Betucom kan u veel zorgen uit handen nemen. Zo weten wij precies of u voor uw verbouwing een vergunning nodig heeft en of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Bij verbouwen Den Bosch krijgt u ook te maken met burenrecht. Het is verstandig dat u zelf uw buren op de hoogte stelt van uw verbouwplannen. Verder zijn wij op de hoogte wat ladderrecht is en hoe het zit met privacy, bouwexploit en bouwen rond de erfgrens van de buren. Het kan zijn dat uw buren toestemming moeten geven of zelfs bezwaar maken. Hierover kunnen wij u informeren.

Verbouwen Den Bosch: duurzaam en kwalitatief hoogstaand

Gaat u verbouwen met Betucom, dan kunt u erop vertrouwen dat u te maken krijgt met goed geschoold personeel dat kwalitatief goed werk aflevert. Daarnaast is het werk op maat want wij houden rekening met uw wensen. U heeft direct met ons te maken omdat de lijnen kort zijn. Zo kunnen we afspraken goed nakomen. We spreken elkaar niet alleen bij aanvang van de verbouwing, maar hebben ook een nagesprek om te zien of alles goed verlopen is. |

De materialen die wij gebruiken zijn van uiterst goede kwaliteit en veelal duurzaam en onderhoudsarm. Bij ons kunt u rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. We werken veilig omdat wij aangesloten zijn bij en werken volgens de richtlijnen van Arbo Nederland.

Meer informatie over verbouwen in Den Bosch:

Verbouwen Den Bosch is niet niks, dus wij begrijpen heel goed dat u nog vragen heeft over uw verbouwing. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag tot uw dienst om de beste oplossing voor uw verbouwing te vinden.

Betucom Bouw

Montage & Geveltechniek

Vakkundig en verantwoord werken aan gevel- en aanbouw projecten.
Offerte

Contact

Sint Janssteeg 2

4153 RW Beesd

0345 - 57 28 32

info@betucom.nl

Ma-Vr: 10.00 - 18.00 u

FAcebook