Serres Dordrecht

In ons koud kikkerlandje zijn we erg blij wanneer de zon schijnt, het lekker warm is en we buiten kunnen zitten. We zijn altijd weer overgeleverd aan de grillen van de natuur dus we hebben het niet voor het zeggen. Een manier om toch van het voorjaarszonnetje te genieten, lekker veel licht in huis te hebben en dicht bij de natuur te zijn, is een serre. Bent u toe aan een serre en zoekt u voor serres Dordrecht en omgeving af? Niet nodig; Betucom Bouw kan uw droomserre voor u waar maken.

Serres Dordrecht: meer leef comfort

Veel licht laat uw woning groter lijken. Met een serre, met beglazing tot aan de grond, lijkt uw woonkamer of keuken door te lopen in de tuin. Dit geeft ook een ruimtelijk effect. Het ruimtelijk effect wordt vergroot door openslaande deuren of de schuifpui die tot aan de grond loopt. En u heeft het gevoel dat u dichter bij de natuur bent, ook al laat het weer het nog niet toe dat u buiten kunt zitten. Een serre is meer dan een overdekt terras. Het is een geïsoleerde uitbreiding van uw woning die u van alle luxe kunt voorzien. Kortom, meer wooncomfort en woonplezier met serres Dordrecht.

Serres Dordrecht | Betucom Bouw

Serres Dordrecht: modern of klassiek

Bij serrebouw komen verschillende disciplines kijken. Wij kunnen werken met hout, aluminium of kunststof. Daarnaast moet de serre passen bij uw woning en tuin. Daarom zijn serres Dordrecht de ene keer modern en de andere weer klassiek. Samen met u bekijken we welke serres het beste passen bij uw huis, tuin en uw woonwensen.Wij maken de serre op maat, dus altijd perfect passend bij uw huis. Omdat we deels onze eigen producten vervaardigen, blijven de lijnen kort en worden afspraken altijd nagekomen.

Serres Dordrecht: kunststof of aluminium

Kiest u voor onze kunststof of aluminium serres, dan kiest u voor gemak. Omdat de producten op kleur geleverd kunnen worden, hoeft u geen schilderwerk te onderhouden. De serre is eenvoudig te reinigen. En het materiaal gaat jarenlang mee, wij gebruiken duurzame materialen.

Naast extra ruimte en veel lichtinval heeft u het voordeel dat het dubbel glas voor meer comfort zorgt. Ten eerste werkt het isolerend wat betreft kou en warmte. Een voorjaarszonnetje geeft al snel genoeg warmte. In de winter verliest u geen warmte wanneer u de verwarming aan heeft. En de winterkou blijft buiten. Ten tweede werkte het isolerend wat betreft geluid van buiten. En ten derde werkt dubbelglas inbraakvertragend, net als ons hang- en sluitwerk.

Meer mogelijkheden bij Betucom...

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons deskundige team. Dit kan via onze contactpagina, via de telefoon en per mail. Omdat onze serres Dordrecht op maat gemaakt worden, zal ook de offerte op maat zijn. U kunt in elk geval rekenen op de beste, duurzame kwaliteit voor de beste prijs.

Betucom Bouw

Montage & Geveltechniek

Vakkundig en verantwoord werken aan gevel- en aanbouw projecten.
Offerte

Contact

Sint Janssteeg 2

4153 RW Beesd

0345 - 57 28 32

info@betucom.nl

Ma-Vr: 10.00 - 18.00 u

FAcebook