Kozijnen Dordrecht

Wanneer u op vakantie bent in het buitenland valt het u misschien op hoe verschillend de huizen er zijn ten opzichte van die in Nederland.

Wij Nederlanders zijn erg gesteld op grote raampartijen. Zo kan er het hele jaar door veel zon naar binnen. Maar wanneer er geen dubbel glas is, verliest de woning in de winter veel warmte. Met aluminium of kunststof kozijnen minimaliseert u dit probleem. Zoekt u voor kozijnen Dordrecht en omgeving af? Dat is niet langer nodig: Betucom Bouw heeft oplossingen voor uw woning.

Kozijnen Dordrecht: populair en functioneel

Oudere woningen zijn veelal nog voorzien van houten kozijnen. Dit heeft absoluut zijn charme, maar ze zijn zeer onderhoudsgevoelig. U moet regelmatig de boel schilderen en controleren op houtrot. Het schilderwerk kost u veel tijd, maar ook geld. Kiest u voor kozijnen Dordrecht van Betucom, dan kiest u voor heel veel voordelen. Betucom heeft kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Aluminium kozijnen Dordrecht

Een voordeel van aluminium kozijnen is dat ze duurzaam zijn. Verder is ook hier het onderhoud minimaal. Aluminium trekt geen stof en vuil aan en is makkelijk te reinigen. Het enige andere onderhoud bestaat uit het opnieuw stellen van het kozijn, een aantal jaren na plaatsing. Dit houdt in: sluitingen smeren en schroeven aandraaien. Aluminium kozijnen zijn milieuvriendelijker dan houten kozijnen. Het materiaal is te hergebruiken.

Tot slot kan het in veel kleuren worden geleverd. Eenmaal gekleurd geleverd is het niet meer te voorzien van een andere kleur zoals bij hout. Wel kunt u het kozijn aan de binnenkant in een andere kleur laten maken dan aan de buitenkant. Zo past het altijd bij de buitenkant en het interieur van het huis. De isolatiewaarde is hoog, hetzij ietsje lager dan kunststof kozijnen, maar hoger dan hout.

Kozijnen Dordrecht | Betucom Bouw

Kunststof kozijnen Dordrecht ; duurzaam en voordelig

U hoeft in uw waardevolle vrije tijd niet meer te schilderen. Lijkt u dat geen fantastisch vooruitzicht? Met kunststof kozijnen bent u in elk geval van dit onderhoudsprobleem af. Het kan al de hoofdreden zijn om van houten kozijnen af te stappen. In 60% van de aankopen van nieuwe kozijnen wordt er gekozen voor kunststof kozijnen. Ze zijn namelijk goedkoper dan aluminium of houten kozijnen. Vond u de houtlook wel zo charmant? Onze kunststof kozijnen zijn te voorzien van een houtnerf-structuur. Zo zijn ze niet te onderscheiden van houten kozijnen. Andere kleuren zijn ook mogelijk zodat de kozijnen altijd passen bij uw huis. U bespaart tijd en geld op het schilderwerk dat het houten kozijnen nodig had. De kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig schoon te houden. Maar er zijn meer voordelen. Uw wooncomfort zal erop vooruitgaan omdat het dubbelglas van de kozijnen isolerend werkt.

Geen warmte die in de winter naar buiten ontsnapt. Uw energierekening zal omlaag gaan. Ook werkt het isolerend wat betreft geluid. Dubbel glas is daarnaast inbraakvertragender dan enkel glas. Ons hang- en sluitwerk draagt bij aan de inbraakpreventie. Tot slot zijn er diverse mogelijkheden voor de ramen. U kunt kiezen uit vaste, draai/kiep of klemramen. Deze kunnen wij leveren met of zonder ventilatieroosters.

Kozijnen Dordrecht: maatwerk is vakwerk

U krijgt bij ons ramen, kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, serres, veranda's, carports, gevelbekleding en beglazing in elke vorm en grootte. Daarbij stemmen wij ons eindproduct af op uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In onze showroom kunt u al onze producten zien. Zo kunt u, samen met ons, bepalen welke kozijnen Dordrecht het best bij u passen. Dit kunnen naast aluminium en kunststof ook houten kozijnen zijn. Wij werken met duurzame producten waarbij u een goede prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Naast 25 jaar ervaring kunt u ook rekenen op ons kwalitatief goede werk omdat wij in het bezit zijn van het VGK-keurmerk. Wij zijn lid van de vereniging "Bouwend Nederland". En tot slot zijn wij aangesloten bij Arbo Nederland.

Bel of mail ons voor meer informatie over kozijnen Dordrecht of onze andere producten. Of neem contact op door een bericht via onze website door te geven. Zoals u ziet: Betucom is uw betrouwbare partner in kozijnen Dordrecht!

Kozijnen Dordrecht

Betucom Bouw

Montage & Geveltechniek

Vakkundig en verantwoord werken aan gevel- en aanbouw projecten.
Offerte

Contact

Sint Janssteeg 2

4153 RW Beesd

0345 - 57 28 32

info@betucom.nl

Ma-Vr: 10.00 - 18.00 u

FAcebook